PlanetadeLibros
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Elegir formato
Elige tu formato
Comprobar disponibilidad

Free time - Let's go to the funfair

Curs d´anglès per a llibreries
Editorial: Estrella Polar
Temática: Infantil
Colección: Geronimo Stilton
Número de páginas: 28

Sinopsis de Free time - Let's go to the funfair:

Qui és Geronimo Stilton?Com, no em coneixes? El meu nom és Stilton, Geronimo Stilton... i aquí, a Ratalona, a L'Illa dels Ratolins, sóc bastant famós. Vols saber per què? He escrit un munt de llibres divertits, més tendres que el mató, més gustosos que el manxego, més perfumats que el formatge de cabra...són allò que se'n diu llibres amb bigotis! I ara he preparat un curs d'anglès extraràtic, ple de paraules,dibuixos, jocs i cançons. Així aprendre anglès serà d'allò més fàcil, paraula de rosegador!free time - TEMPS LLIUREEn aquest llibre descobriràs què fan en el seu temps lliure Benjamí, Pandora i Patty Spring. Amb ells coneixeràs paraules i frases que podràsfer servir per convidar els teus amics al cinema, al teatre o per proposar-los visitar un museu. També aprendràs a reservar entrades per a un espectacle... En anglès, naturalment!LET'S GO TO THE FUNFAIR! - ANEM AL PARC D'ATRACCIONS!En aquest llibre Benjamí i Pandora visiten el parc d'atraccions! Puja tu també a la roda i al vaixell pirata. Després diverteix-te a les muntanyes russes o entra a la casa encantada i sent calfreds de terror! També aprendràs a comptar fins a cent... En anglès, naturalment! 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Elegir formato
Elige tu formato
Comprobar disponibilidad

Sobre el autor de Free time - Let's go to the funfair

Nacido en Ratonia (Isla de los Ratones), Geronimo Stilton es licenciado en Ratología de la Literatura Ratónica y en Filosofía Arqueorratónica Comparada. Desde hace veinte años dirige El Eco del Roedor, el periódico con más difusión de Ratonia.
Ha sido galardonado con el premio Ratitzer por su reportaje El misterio del tesoro desaparecido.
Geronimo obtuvo también el premio Andersen 2001 como personaje del año y uno de sus libros ganó el premio eB...

Leer más
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Cargando...

Ficha técnica

Fecha de publicación: | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9932-200-1 | Código: 174481 | Formato: 1 x 1 cm. | Presentación: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Colección: Geronimo Stilton

Todas las opiniones de Free time - Let's go to the funfair

Dejar un comentario
  • Tu valoración
Para que la valoración sea visible necesitamos que accedas a tu cuenta Entrar